header image
Popularni sadržaji
Home - Početak arrow O NAMA
ELETTRICO

Preduzeće je osnovano 1998. godine. Od samog početka se bavi prodajom ekskluzivne elektro opreme renomiranih italijanskih proizvođača.

Početkom 2002. godine, ELETTRICO proširuje svoju delatnost. Nakon procene da će alternativna goriva biti veoma aktuelna, ELETTRICO odlučuje da organizuje distribuciju auto gasnih uređaja i TNG rezervoara. Nakon uspešne distribucije auto gasnih uređaja i dobro organizovanog posla, ELETTRICO postaje ovlašćeni distributer italijanske kompanije MTM - BRC brenda, sredinom 2003. godine.

Početkom 2007. godine ELETTRICO donosi stratešku odluku da dalju saradnju nastavi sa italijanskom kompanijom TARTARINI AUTO S.p.A. (www.tartariniauto.it ), imajući u vidu da je to proizvodjač sa najdužom tradicijom i najvećim iskustvom u proizvodnji metanskih uređaja za automobile i konvertovanje istih na CNG (KPG - komprimovani prirodni gas).

ELETTRICO potpisuje 1. aprila ugovor sa kompanijom TARTARINI AUTO S.p.A. i postaje ekskluzivni distributer njegovih proizvoda za Srbiju i Crnu Goru.

Odmah, nakon potpisivanja ugovora, počinju da se konvertuju prva vozila na CNG uređaje. Uglavnom su to nova vozila za velike sisteme, kao što su TAXI udruženja i velike kompanije koje žele da racionalizuju svoje troškove.

Sredinom 2007. godine ELETTRICO potpisuje ekskluzivni ugovor sa italijnskom kompanijom FORNOVO GAS S.r.l. (www.fornovogas.it ) koja je vodeća u svetu za proizvodnju kompresora za komprimovani prirodni gas (CNG) i distribuciju komprimovanog prirodnog gasa putem velikih kamiona na 220 bari i 65 bari atmosferskog pritiska.

 

 

Filter     Poredak     Display # 
 Datum Naziv Poseta
15. feb 2009. u 10:10 Školovanje i obuka 7320